Vijfde en laatste editie ‘Rak Je Los’ op 09-10-2021 [INTERVIEW]

Vanwege de aangekondigde versoepelingen zal vanaf 1 oktober het uitgaansleven eindelijk terug op gang worden getrokken. Organisator Hans Verschueren stak voor de vijfde en laatste keer het evenement ‘Rak Je Los’ in elkaar. Oorspronkelijk ging deze editie in april 2020 plaatsvinden, maar corona gooide roet in het eten en dus werd Rak Je Los verzet naar 9 oktober 2021. Wij gingen al poolshoogte nemen en een babbeltje met hem doen.

Vanwaar is het idee gekomen om een hardcore feest te geven?

“Aangezien ik al een tijdje geen feestjes of festivals meer gedaan had, wilde ik graag zelf iets ineen steken, lekker klein, maar toch goed.”

Hoe ben je op de naam ‘Rak Je Los’ gekomen?

“De naam is er heel spontaan gekomen. Als je op een hardcorefeestje bent, gooi je alle remmen los; ‘Rakheeuu’ zoals we dus al wel eens zeggen. Het duurde dan ook niet lang vooraleer de naam vast lag.”

We lazen dat dit de vijfde en laatste editie is. Waarom stop je ermee?

 “Het klopt inderdaad dat het op 9 oktober de voorlopig laatste editie zal zijn. Zoals voor velen heeft ook voor mij Corona wat roet in het eten gegooid en werd de editie al 2 keer verschoven, maar op zich lag de beslissing ervoor al vast. Ik heb besloten om zo meer tijd met mijn gezin te kunnen spenderen.”

Wat verwacht je van de laatste editie?

De laatste editie moet sowieso een knaller van formaat worden, waarmee we ook de reeks mooi kunnen afsluiten.”

Zijn er feestjes waar je zelf nog naar uitkijkt nu de coronaversoepelingen in het vooruitzicht zijn?

“Uiteraard wil ik zeker nog een Hardcore Maniacs doen en ook feestjes zoals Thunderdome en Masters Of Hardcore staan nog op mijn lijstje, die laatste heb ik al een paar keer misgelopen wegens omstandigheden. Enja zeg nooit nooit, maar wie weet komt ‘Rak Je Los’ ooit nog wel eens terug.”

Bedankt Hans voor de leuke babbel! We wensen je veel succes met de laatste editie van Rak Je Los, dat het een hele goede afsluiter mag worden en geniet vooral ook van de aankomende tijd met je gezin. De laatste editie van Rak Je Los mag je niet missen! Wil jij er ook bij zijn, check dan onderstaande links voor meer informatie en tickets:

Evenement pagina: https://fb.me/e/1g2H1RNq3
Tickets: https://rak-je-los.eventsquare.co/nl/31zhukxk1vvn


Deze vind je misschien ook leuk

Hardcore Maniacs