Danger Hardcore Team viert 25ste verjaardag

Danger Hardcore Team is een Belgische Hardcore formatie die is ontstaan uit een groep vrienden op 29 september 1995. DJ Bass (Bas van Tilburg) & MC Jerky (Flor Theeuwes aka Da Rick) & vrienden begonnen met het produceren en uitvoeren van hardcore muziek voor hun eigen label: Danger Hardcore Tracks.

Met hun eerste release: Alone & Jumpin’ Time in 1997, werd het label en de live-act echt bekend bij het grote publiek. De live-act van Danger Hardcore Team werd legendarisch over de hele wereld. Mega-evenementen zoals: Thunderdome, Megarave & Hardcore Overdrive gaven duizenden mensen de kans om de Belgische hardcore formatie aan het werk te zien.

Uiteraard kennen we Danger Hardcore Team ook van hun succesvolle ‘Virus’ CD reeks waarvan we waarschijnlijk allemaal nog wel enkele exemplaren bezitten.

Momenteel werken ze aan een nieuwe track samen met Dj Madnezz en deze zal binnenkort ge-released worden op het nieuwe label NWO – New World Order records.

Ook op Hardcore Maniacs zijn de jongens van DHT nog regelmatig te gast en elke keer gaat het dak eraf. Wij wensen hen een gelukkige verjaardag en nog vele mooie jaren.

https://www.facebook.com/dangerhardcoreteamofficial

Deze vind je misschien ook leuk

Hardcore Maniacs