Highstreet heropent eind 2021 opnieuw als discotheek. Naam blijft behouden.

Goed nieuws voor het Belgische nachtleven! Discotheek Highstreet in Hoogstraten, dat enkele maanden geleden failliet werd verklaart, zal eind 2021 opnieuw de deuren openen als discotheek.

Zoals vele horecazaken was 2020 een rampjaar voor Highstreet. Na een gedwongen sluiting door corona en daarop volgend een faillissement, werd er tijdens de kerstperiode ingebroken in het pand en voor duizenden euro’s aan materiaal gestolen.

Gelukkig hebben ze de moed nog niet opgegeven en dankzij een privé investeerder wordt de zaak opnieuw geopend. Het gebouw zal binnenin volledig verbouwd worden en de bekende molen wordt afgebroken zodat er één grote multifunctionele ruimte ontstaat.

De zaak zal opnieuw dienst doen als discotheek én als evenementenlocatie. Oprichter Fred van Ostaeijen en de laatste zaakvoerder Nick Jorissen blijven ook aan boord.

De naam Highstreet en de iconische H zouden blijven.

Bron: https://www.hln.be/hoogstraten/highstreet-heropent-eind-2021-als-discotheek-we-gaan-het-pand-volledig-renoveren-en-molen-verdwijnt~a97412b8/

PS.: Dit is gewoon een artikel uit onze ‘Party news’ blog. Het is dus niet Hardcore Maniacs (spijtig genoeg 😄) dat het overneemt.

Onze residents Evolver & The Snatcher waren regelmatig te gast in Highstreet, hun laatste optreden was in 2019

One thought on “Highstreet heropent eind 2021 opnieuw als discotheek. Naam blijft behouden.

Comments are closed.

Deze vind je misschien ook leuk

Hardcore Maniacs