[Spotify Review] Single-Use Exit Bag EP

Omdat er “at random” soms wel leuke dingen tevoorschijn komen, en ik ben een fan van leuke dingen, en ik deel graag (toch als het gratis is), dus het is nog eens tijd om de Wereld rondom wat wakker te schudden met een staaltje geweld (of geweldig) om je trommelvliezen van te laten bloeden. Deze EP is een leuk voorbeeld van een “Owh jah, die’s vet” moment.

Ter info, de tekst wordt live geschreven tijdens het luisteren, dus het zijn moment opnamen (en ik zou liegen als ik zou zeggen dat het de eerste keer is dat ik deze EP stream, maar ik ga toch doen alsof).

Syprexa – Breath Play: Schuur, schuur, die duistere atmosfeer waar gaat het naartoe oh Schuur, schuur weer!… (poging om een gedicht te schrijven…. Mislukt, maar we hebben geprobeerd). Anyway de track beukt lekker, rare geluiden die een beetje geestachtig overkomen, ze doen de track alle eer aan. Hoeveel BPM de track is kan mee geen fuck schelen, maar het is wel eentje die zo in de auto kan, lekker beuken door die standaard speakers!

Syprexa – Single-Use Exit Bag: Een iets trager begin dan “Breath Play” maar het moet wel de beste track van de EP zijn, want de naam ervan staat op de cover (hoewel dat geen hol uitmaakt natuurlijk). Opnieuw duister industrieel sfeertje, alsof er een machine staat pijn te lijden… Niet te traag en zeker niet te snel. Je moet er fan van zijn, en dat ben ik.

Syprexa – Marshmallow Hell: De titel Marshmallow hell doet de verbeelding wat werken, hoe zou Marshmallow hell eruit moeten zien? Een zak marshmallows die helemaal samengeklit is en die je van miserie gewoon volledig op een stokje steekt en door het vuur vlamt? Vuur, Marshmallow… Marshmallow Hell. Ok de titel is verklaard.

Zeker een goeie beuktrack met wat sci fi geluidjes en wat breaks waarvan je nerveus zou worden moest je ze 24 uur aan een stuk in “repeat” hebben staan.

Stormtrooper & Syprexa – We Do It On E: Er staat een Stormtrooper in de titel, moet wel goed zijn! Volgens mij gaat deze over therapie en drugs? Het beste nummer van deze EP, voor mij. En er worden tekstjes gesproken! Op zich ook altijd leuk.

Samengevat: Een zeer leuke EP die gewoon tevoorschijn kwam, omdat Spotify mijn vriend is (niet gesponsord) en weet wat ik wil horen. All Hail Spotify! The Master Of Earpleasure!

Label: Motormouth Recordz

Deze vind je misschien ook leuk

Hardcore Maniacs